7199 3621 EVENT@LOCKED.DK

SPIL-TYPER

Vælg det scenarie du finder mest interessant:    

 

Rejseholdet: 

(Ideelt for 10 – 80 deltagere)

Baggrundshistorie:
“I tilkaldes da Caroline Nybro er meldt savnet i over 48 timer. Sagen ligner et klassisk jalousidrama… dog opdager i hurtigt sagens mystiske karakterer, med utallige åbne spørgsmål; Hvor er hun? Hvad er der sket? Hvor skal I starte?…”

Om spillets opbygning:
I vil stå midt i et kaos af kriminaltekniske beviser, små hints og store dilemmaer. Som gruppe vil I blive opdelt i mindre teams, således hvert team vil bestå af både kriminalteknikere, efterforskere og en overordnet efterforskningsleder – alle teamets medlemmer skal nu bidrage med beviser for, at kunne løse det store mysterie og bremse de traumatiske hændelser. Casen fokuserer på overblik, logik, kreativitet og samarbejde. For at have den mindste chance for, at opklare sagen, skal hver enkelt deltager forstå sin rolle og vigtigheden af de andres kompetencer.

BOMB-SQUAD:

(Ideelt for 10 – 200 deltagere)

Baggrundshistorie:
“Dig og dit bomberydningshold er tilkaldt til et muligt terrorangreb, og da I ankommer opdager I hurtigt, at der her er tale om et meget velorganiseret terrorangreb, hvor den fysiske bombe kun er en del af et langt større spil. Dig og dit team er nødt til at løse adskillige opgaver og udfordringer, før I kan få adgang til bombe og  forhåbentligt desarmere den før det er for sent!”

Om spillets opbygning:
BombSquad vil med garanti teste jeres evne til at samarbejde og holde hovedet koldt i pressede situationer. For at løse mission skal I være pragmatiske, detaljeorienteret og vigtigst af alt; gode til at kommunikere.