7199 3621 EVENT@LOCKED.DK

Referencer

Vi er specialister i firma-events!
Se priserKontakt

“BombSquad”

I videoen ses nogle klip fra da 80 personer fra Givskud Zoo, som forsøgte at forhindre et fiktivt terrorangreb.

Bestseller

Rikke fortæller om sin oplevelse da hun med 35 kollegaer var til teambuilding hos Locked Event.

Event for Givskud Zoo

Givskud Zoos salgschef fortæller her om hendes oplevelse, da Locked Event lavede teambuilding hos Givskud Zoos 80 medarbejdere.

Undervisning

Et kort klip fra vores undervisning i personprofiler.

Intro til Bomb-squad

Lyt med når missionen præsenteres for hvert bombehold.

 

Rygcenter Midt/Vest

Et kort klip fra da vi afholdte et teamudviklingsevent for Rygcenter Midt/Vest.

Vinder af Årets Iværksætter Event 2018:

Locked Event vandt Årets Iværksætter Event 2018 på grund af sin nye og innovative tilgang til teambuilding og teamudvikling. 

Teambuilding referencer
Teambuilding referencer
Teambuilding referencer
Teambuilding Referencer

Din mening er vigtig for os:

Hos Locked Event har vi stort fokus på feedback efter hvert teambuildingarrangement. Locked Event har i 2018 haft mere end 200 virksomhedsarrangementer, og det er vi utrolig stolte af. I forbindelse med bestilling af et teambuilding-arrangement, er det vigtig for os, at have haft en forventningsafstemning med kunden inden arrangementet. På den måde dannes det bedste grundlag for dagen, og vi kan sikre det perfekte arrangement til hver enkelt virksomhed!

Referencer er den bedste feedback vi som virksomhed kan få. Det er den eneste måde vi kan lære på, reflektere samt hele tiden sikrer at vores arrangementer, har det højeste niveau.

Opfordring:

Vi håber at vi med dette opslag kan opfordre jer til at bruge 2 min. eller mere efter et arrangement på at skrive en anbefaling her på vores hjemmeside. Er der informationer som I synes vi kan bruge fremadrettet, vil vi meget gerne modtage disse på en e-mail: kontakt@locked.dk

Referencer – Kundens bedste rådgivning!
I har sikkert oplevet en I kender fortælle om en aktivitet, de har prøvet og haft en super god oplevelse med. Det er mange gange med til at styrke beslutningen/købet om at prøve det selv. Det er disse historier, der mange gange er den bedste reklame for virksomheden, men i særdeleshed også kunderne – derfor ligger vi stor vægt på de referencer og anbefalinger vi får fra vores kunder.